loading loading background
 

mobile > Κατασκευή Mobile E-shop

Οι «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών έδωσαν σημαντική ώθηση και στο «ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω κινητών» (Mobile e-commerce) που εξελίσσεται με αντίστοιχα υψηλούς ρυθμούς. Το 2009, οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω παρόμοιων συσκευών ξεπέρασαν τα 37 δισεκατομμύρια δολάρια, προερχόμενες από 351 εκατ. χρήστες παγκοσμίως. Έως το 2014, εκτιμάται ότι ο σχετικός όγκος συναλλαγών μέσω smartphones θα ξεπεράσει τα 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια, προερχόμενος από μια εξαιρετικά διευρυμένη βάση χρηστών που θα φθάνει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Τι προσφέρει τελικά η νέα τεχνολογία και τα Mobile Apps:

  • Μείωση λειτουργικού κόστους: το λειτουργικό κόστος παρακολούθησης και λήψης των παραγγελιών των πελατών της επιχείρησης μειώνεται στο ελάχιστο εξαιτίας της αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγγελιοληψίας μέσω των smartphones.

  • Συνεχής λειτουργία: εξασφάλιση 24ωρης πρόσβασης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες σας. Δυνατότητα για διαρκή σύνδεση των χρηστών σε ψηφιακές υπηρεσίες.

  • Γεωγραφικό στίγμα: Η εταιρεία σας αποκτά την δυνατότητα διάθεσης σημαντικά εμπλουτισμένων ψηφιακών υπηρεσιών που λαμβάνουν υπόψη το γεωγραφικό στίγμα (geo-location services, localised services)

  • Μείωση χρόνου παράδοσης: Οι τελικοί σας πελάτες ωφελούνται από αυτό το σύστημα καθώς οι ανάγκες τους καλύπτονται χωρίς καθυστέρηση.

  • Ισχυρότερες πελατειακές σχέσεις: Οι πελάτες σας θα αναγνωρίζουν την προσπάθεια για καλύτερη εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε, έχοντας σαν συνέπεια την ισχυροποίηση των δεσμών με την εταιρεία σας.

  • Μείωση κόστους επικοινωνίας και προώθησης: Μέσω της εφαρμογής σας στα κινητά τηλέφωνα η εταιρεία σας θα επικοινωνεί με τους πελάτες της και θα προωθεί τα προϊόντα που επιθυμεί με ελάχιστο κόστος.

  • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: Μέσω του mobile commerce προσφέρετε ένα νέο εργαλείο σε υποψήφιους πελάτες και ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό της.

  • Βελτίωση εικόνας της επιχείρησης: Με την λειτουργία της εφαρμογής mobile commerce η εταιρεία παρουσιάζεται στους πελάτες σας ως καινοτόμος και πρωτοπόρος.κάνει σχεδιασμό για το μέλλον εξασφαλίζοντας την διαδικτυακή σας παρουσία σήμερα.

Στην συνεργασία μας με την A.S.T. βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που κατάφερε να διαγνώσει τις ανάγκες μας και μας πρότεινε την βέλτιστη λύση για την κάλυψη τους. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας συνεργάστηκε άψογα με το δικό μας στελεχιακό δυναμικό πετυχαίνοντας την υλοποίηση μίας πραγματικά πολύτιμης για την εργασία μας εφαρμογής.
Κώστας Μιχαλόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Προμηθέας Α.Ε.
Στην A.S.T. βρήκαμε τον συνεργάτη που μπορεί να μας προτείνει την βέλτιστη κάθε φορά πρόταση για την ανάπτυξη των εταιρειών μας, μειώνοντας το κόστος και το ρίσκο για τις επιχειρήσεις μας με την επιλογή ενός συνεργάτη για το σύνολο των λύσεων.
Μαρία Παπαντωνίου Γεν. Διευθυντής TENTOPLAST Α.Ε.
Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων της επιχείρησής μας, χρειαζόμασταν μια λύση για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και μέσω διαδικτύου, με μια εφαρμογή που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες μας. Η εφαρμογή b2b που υλοποίησε για εμάς η A.S.T., απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη στρατηγική επιλογή σε επίπεδο συνεργάτη-συμβούλου.
Μαρίζα Ανεζουλάκη Γενική διεύθυνση FIERATEX Α.Ε.
Με την συνεργασία της A.S.T. καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πραγματικά πρωτοπόρο σύστημα βασιζόμενο στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις στον τόσο απαιτητικό χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το προσωπικό της A.S.T. συνεργάστηκε άψογα με τα στελέχη και το προσωπικό μας παρέχοντας ένα αποτέλεσμα αντάξιο των αρχικών προσδοκιών μας. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Θωμάς Παρπούλας Διευθύνων Σύμβουλος Offirama Α.Ε.
Η υλοποίηση του έργου μας από τα στελέχη της A.S.T. και η δυνατότητα που μας παρείχαν για αναβάθμιση των καθημερινών μας διαδικασιών, ικανοποίησαν πλήρως τις απαιτήσεις μας εύκολα και γρήγορα.
Ζήσης Ζαρκογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος 'Ονειρο Α.Ε.