loading loading background
 

web > Κατασκευή e-shop

Έχει γίνει πλέον σαφές ότι το e-commerce είναι εδώ για να δώσει πρακτικές λύσεις σε μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική. Το Internet αποτελεί το μέσο που συμπληρώνει τα υπάρχοντα κανάλια διανομής και θα δημιουργήσει νέες μεθόδους εξυπηρέτησης των πελατών, πριν και μετά την πώληση.

Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που υλοποιούμε, εφαρμόζονται στην υπάρχουσα δομή της επιχείρησης και προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις σε θέματα ασφάλειας, κωδικοποίησης χρηστών και ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Κάθε εμπορική επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη μπορεί πλέον να δημιουργήσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου που ταιριάζει στις δικές της ανάγκες, απαιτήσεις και επενδυτικές αποφάσεις προσφέροντας της μία σειρά από πλεονεκτήματα:

  • Μείωση λειτουργικού κόστους: το λειτουργικό κόστος παρακολούθησης και λήψης των παραγγελιών των πελατών της επιχείρησης μειώνεται στο ελάχιστο εξαιτίας της αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγγελιοληψίας.

  • Συνεχής λειτουργία: Το internet από την φύση του εξασφαλίζει στους πελάτες σας την 24ωρη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

  • Ευρεία γεωγραφική κάλυψη: Η εταιρεία σας αποκτά την δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης, χωρίς την απαραίτητη δημιουργία τοπικού υποκαταστήματος ή την συχνή αποστολή πωλητών για την λήψη των παραγγελιών.

  • Σμίκρυνση προμηθευτικής αλυσίδας: Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τους τελικούς σας συνεργάτες χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη μεσαζόντων.

  • Επίσης η τελικοί σας πελάτες ωφελούνται από αυτό το σύστημα καθώς οι ανάγκες τους καλύπτονται χωρίς καθυστέρηση.

  • Ισχυρότερες σχέσεις με πελάτες: Οι πελάτες σας θα αναγνωρίζουν την προσπάθεια για καλύτερη εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε, έχοντας σαν συνέπεια την ισχυροποίηση των δεσμών με την εταιρεία σας.

  • Μείωση κόστους επικοινωνίας και προώθησης: Μέσω της εφαρμογής σας στο Internet η εταιρεία σας θα επικοινωνεί με τους πελάτες της και θα προωθεί τα προϊόντα που επιθυμεί με ελάχιστο κόστος.

  • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: Μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου η εταιρεία σας θα προσφέρει ένα νέο εργαλείο σε υποψήφιους πελάτες και ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό της.

  • Βελτίωση εικόνας της επιχείρησης: Με την λειτουργία της εφαρμογής η εταιρεία παρουσιάζεται στους πελάτες σας ως καινοτόμος και πρωτοπόρος.

  • Έμμεση προώθηση προϊόντων: Μέσω επιλεγμένων μηνυμάτων που θα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα η εταιρεία σας μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα που επιθυμεί εύκολα και οικονομικά.

 

Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων της επιχείρησής μας, χρειαζόμασταν μια λύση για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και μέσω διαδικτύου, με μια εφαρμογή που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες μας. Η εφαρμογή b2b που υλοποίησε για εμάς η A.S.T., απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη στρατηγική επιλογή σε επίπεδο συνεργάτη-συμβούλου.
Μαρίζα Ανεζουλάκη Γενική διεύθυνση FIERATEX Α.Ε.
Με την συνεργασία της A.S.T. καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πραγματικά πρωτοπόρο σύστημα βασιζόμενο στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις στον τόσο απαιτητικό χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το προσωπικό της A.S.T. συνεργάστηκε άψογα με τα στελέχη και το προσωπικό μας παρέχοντας ένα αποτέλεσμα αντάξιο των αρχικών προσδοκιών μας. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Θωμάς Παρπούλας Διευθύνων Σύμβουλος Offirama Α.Ε.
Στην συνεργασία μας με την A.S.T. βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που κατάφερε να διαγνώσει τις ανάγκες μας και μας πρότεινε την βέλτιστη λύση για την κάλυψη τους. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας συνεργάστηκε άψογα με το δικό μας στελεχιακό δυναμικό πετυχαίνοντας την υλοποίηση μίας πραγματικά πολύτιμης για την εργασία μας εφαρμογής.
Κώστας Μιχαλόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Προμηθέας Α.Ε.
Στην A.S.T. βρήκαμε τον συνεργάτη που μπορεί να μας προτείνει την βέλτιστη κάθε φορά πρόταση για την ανάπτυξη των εταιρειών μας, μειώνοντας το κόστος και το ρίσκο για τις επιχειρήσεις μας με την επιλογή ενός συνεργάτη για το σύνολο των λύσεων.
Μαρία Παπαντωνίου Γεν. Διευθυντής TENTOPLAST Α.Ε.
Η υλοποίηση του έργου μας από τα στελέχη της A.S.T. και η δυνατότητα που μας παρείχαν για αναβάθμιση των καθημερινών μας διαδικασιών, ικανοποίησαν πλήρως τις απαιτήσεις μας εύκολα και γρήγορα.
Ζήσης Ζαρκογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος 'Ονειρο Α.Ε.