loading loading background
 

εταιρεία

Είμαστε μπροστά γιατί...

...κινούμαστε συνεχώς

Ο κόσμος του Internet αλλάζει συνεχώς και κάθε τόσο ακούμε καινούργια «buzzwords», όπως SEO,  e-commerce, web marketing και social media marketing που γίνονται μέρος του καθημερινού λεξιλογίου μας πριν καν το καταλάβουμε. Αυτή η συνεχής κίνηση του Internet προσφέρει νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας αλλά ταυτόχρονα εμπεριέχει και  τον  κίνδυνο να σας προσπεράσει η τεχνολογία, αφήνοντάς σας πίσω από την εποχή και τον ανταγωνισμό σας

Αποστολή μας είναι να κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση με την εξέλιξη του Internet, με στόχο να σας βοηθήσουμε να ακολουθείτε τις τάσεις της αγοράς σας και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Παίρνουμε πολυ σοβαρά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop, εφαρμόζουμε τις τελευταίες πρακτικές  Search Engine Optimization (SEO), δημιουργούμε mobile applications και φροντίζουμε για το e-mail marketing και social media marketing που θα χτίσουν το brand και μία εποικοδομητική σχέση με τους πελάτες σας.

Η επιτυχία μας οφείλεται πρώτα απ’ όλα στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που φροντίζουν συνεχώς για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή τους και την άμεση εξειδίκευσή τους πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε για την άμεση πρόσβασή μας στα πιο εξελιγμένα εργαλεία τεχνολογίας, που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες λύσεις Web για εσάς.

Τέλος, βασικό εφόδιό μας παραμένει η καθημερινώς αυξανόμενη εμπειρία μας, που πρόερχεται από την υλοποίηση χιλιάδων έργων και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, όπως Apple, Microsoft, Internet Marketing Association, European Social Marketing Association.

Μπορούμε γιατί...

...κατέχουμε την γνώση και κυνηγάμε την εξειδίκευση

Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί...

...διαθέτουμε τους ανθρώπους και δίνουμε τις λύσεις

Είμαστε μία εταιρεία που αλλάζει κι εξελίσσεται με το Web. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε οι καλύτεροι για να σας βοηθήσουν με τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας σας και δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με το Internet που δεν μπορούμε να κάνουμε για εσάς. 

Στην A.S.T. βρήκαμε τον συνεργάτη που μπορεί να μας προτείνει την βέλτιστη κάθε φορά πρόταση για την ανάπτυξη των εταιρειών μας, μειώνοντας το κόστος και το ρίσκο για τις επιχειρήσεις μας με την επιλογή ενός συνεργάτη για το σύνολο των λύσεων.
Μαρία Παπαντωνίου Γεν. Διευθυντής TENTOPLAST Α.Ε.
Η υλοποίηση του έργου μας από τα στελέχη της A.S.T. και η δυνατότητα που μας παρείχαν για αναβάθμιση των καθημερινών μας διαδικασιών, ικανοποίησαν πλήρως τις απαιτήσεις μας εύκολα και γρήγορα.
Ζήσης Ζαρκογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος 'Ονειρο Α.Ε.
Με την συνεργασία της A.S.T. καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πραγματικά πρωτοπόρο σύστημα βασιζόμενο στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις στον τόσο απαιτητικό χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το προσωπικό της A.S.T. συνεργάστηκε άψογα με τα στελέχη και το προσωπικό μας παρέχοντας ένα αποτέλεσμα αντάξιο των αρχικών προσδοκιών μας. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας.
Θωμάς Παρπούλας Διευθύνων Σύμβουλος Offirama Α.Ε.
Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων της επιχείρησής μας, χρειαζόμασταν μια λύση για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και μέσω διαδικτύου, με μια εφαρμογή που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες μας. Η εφαρμογή b2b που υλοποίησε για εμάς η A.S.T., απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη στρατηγική επιλογή σε επίπεδο συνεργάτη-συμβούλου.
Μαρίζα Ανεζουλάκη Γενική διεύθυνση FIERATEX Α.Ε.
Στην συνεργασία μας με την A.S.T. βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που κατάφερε να διαγνώσει τις ανάγκες μας και μας πρότεινε την βέλτιστη λύση για την κάλυψη τους. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας συνεργάστηκε άψογα με το δικό μας στελεχιακό δυναμικό πετυχαίνοντας την υλοποίηση μίας πραγματικά πολύτιμης για την εργασία μας εφαρμογής.
Κώστας Μιχαλόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Προμηθέας Α.Ε.